18 September, 2013

SPM : Soalan Percubaan B Arab Sabah 2013



Sila klik link di bawah untuk muaturun soalan percubaan Sabah 2013 :

Soalan Percubaan B Arab Sabah 2013

Kredit kepada al-Fadhil Ustaz Abdul Aziz bin Abdul Ghaffar, SMKA Tun Said, Kota Belud, Sabah

Sesiapa yang mempunyai soalan percubaan B Arab SPM, sila emel kepada'  abuaqil73@gmail.com ' untuk dimanfaatkan bersama

18 comments:

linzwei berkata...

salam,,syukran atas perkongsian ustaz
kenapa soalan krts 1 sabah tak boleh nak baca soalannya...tq

AbuAqil aka AbuSakeena berkata...

salam linzwei..tak boleh baca?
ustaz tengok ok je...dapat ke download?

linzwei berkata...

download ok..krts 2 ok je
dia tulis kat situ file conversion

AbuAqil aka AbuSakeena berkata...

linzwei..bagi emel,,ustaz cuba emel terus sln

linzwei berkata...

linzwei_07@yahoo.com
Syikran ya ustaz

Tanpa Nama berkata...

salam. saya juga tak dapat nak buka soalan trial BA sabah dan terengganu

AbuAqil aka AbuSakeena berkata...

salam, siapa 'saya'? hrp boleh bg nama walau samaran. bg emel, ustaz akan emel terus

AbuAqil aka AbuSakeena berkata...

linzwei..ustaz telah emel,sila cek

linzwei berkata...

dah dpt soalan tu ustaz...terima kasih byk2

Tanpa Nama berkata...

salam ustz.. ana nk juga, ni emel ana, mujahidah_muntasyirah@yahoo.com

Tanpa Nama berkata...

salam ustz.. ana nk juga, ni emel ana, mujahidah_muntasyirah@yahoo.com

AbuAqil aka AbuSakeena berkata...

salam,ustaz tlh emel kpd address yg mujahidah muntsyirah tu tp emel ada mslh kot

Tanpa Nama berkata...

salam ustad... mcm mn ya nk download sumua soalan2 ni --->

SPM : Soalan Percubaan B Arab Johor 2013
SPM : Soalan Percubaan B Arab SBP 2013
SPM : Soalan Percubaan B Arab Terengganu 2013 Serta Skema
SPM : Soalan Percubaan B Arab Kedah 2013

AbuAqil aka AbuSakeena berkata...

awk bg emel,ust emel terus

Tanpa Nama berkata...

whosna_30@yahoo.com
maaf jika mnyushkan ustaz

AbuAqil aka AbuSakeena berkata...

dah emel,,sila cek.tak menyusahkan sikit pun :)

Tanpa Nama berkata...

terima ksh ustad, blh download tggl nk print je :D, ustad blh tak bg Soalan Percubaan B Arab Johor 2013....

warden stias berkata...

Assalamualaikum..Ustaz/Ustazah, sekalian Soalan exam Bahasa Arab Tahun 2014 K1 dan K2 ada tak

Catat Ulasan

Related Posts with Thumbnails
 
Share