27 Julai, 2010

Contoh karangan ( insyak) : Usrati (keluarga saya)



Berikut adalah contoh karangan yang kedua di'upload' untuk dimanfaatkan oleh calon PMR 2010. Anda boleh menghafal karangan ini untuk membiasakan diri dengan karangan (insyak) dalam Bahasa Arab. Semoga bermanfaat untuk anda.

Sila klik kiri pada imej di bawah untuk lebih jelas dan besar, kemudian klik kanan dan klik 'save image as' untuk disimpan.

32 comments:

Awanama berkata...

tq abg aqil adnan .. :D
ni haziq ..

abuaqil berkata...

welcome..haziq

Awanama berkata...

:)

wawa berkata...

thnkz cz wt cm nie..cnang ckit nk blajoo..huhuu

AbuAqil aka AbuSakeena berkata...

sama2 wawa...manfaatkan sebaik mungkin dan share dgn kwn2 yg lain :)

Syazwani Khirizan berkata...

Syukran jazilan anta. :)

abuaqil berkata...

afwan syazwani... :)

Awanama berkata...

arigato ..syukran .. shie shie ... thank you .. this help me a lot ! anta ! ^^

Awanama berkata...

syukran jazilan..buat cmni..snang sikit nk praktik..

Awanama berkata...

best arr sape buat krngan nie

Syaza Syakira berkata...

trime ksih byk2 sbb wt cmnie, mudh skit nk blaja.. syukran jazilan..

adibah mat berkata...

syukran jazilan kerana memudahkan urusan saya, moga allah permudahkan urusan ustaz

ain rasyidah berkata...

terima kasih. sangat berguna :)

Awanama berkata...

salam , ustaz

ade x karangan b'tajuk sekolah saya/di sekolah

kalau ade tlg email sy segera :
naemah.munirah99@yahoo.com

terima kasih...

Awanama berkata...

ok..terbaiiikkk..\

Awanama berkata...

hmm bley tolong watkan krgn madrasati..

Awanama berkata...

terima kasih.. sng saya nak siapkan folio saya.. ^_^

Awanama berkata...

salam ustaz ad tak karangan y btajuk 'albaitu madrasah al abna' ...harap ad ek ustaz...=)

Awanama berkata...

Karangan ni boley dikatakan keluarga bahagia tak ? Sebab nak buat peperiksaan .

Unknown berkata...

Syukran jazilan kathiran,ustaz..:)
Tak lame gi ada ujian bahasa arab,tlg doakn,ye?

Awanama berkata...

Hello There. I found your blog using msn. This is a very
well written article. I'll be sure to bookmark it and return to read more of your useful information. Thanks for the post.

I will definitely comeback.

my site: medical solicitors uk

Awanama berkata...

makaseh abg.. ni linda. linda rasa ni lah yg terbaik buat linda.

Awanama berkata...

salam , saya tercari-cari tajuk krgn apa yg kna d hafall utk spm . saya hrap ustaz boleh tlg sya .. klau ustaz sudi tunjuk , hantar saja kat email sya nii .. fieyrahruslie98@gmail.com / fieraruslie@ymail.com . saya bharap sgt . terima kasih ustaz .

Awanama berkata...

Syukran jazilan

Awanama berkata...

thank u

Awanama berkata...

assalamualaikum tolong doakan supaya saya mndpt A dlm SEMUA MATA PELAJARAN pt3 thun ni :)

Awanama berkata...

assalamualaikum ustaz.ada tak karangan yg bertajuk bapa saya?

Kasih berkata...

Terima kasih karagan ini byak mmbantuu syee

Kasih berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Awanama berkata...

Ada tak karangan tentang bercuti??

Awanama berkata...

kalau karangan yg berunsurkan gambar,mcam mana nak buat?? cause exam dh nak dekat

Unknown berkata...

Syukran sangat membantu..

Catat Komen

Related Posts with Thumbnails
 
Share