22 Ogos, 2010

Contoh karangan ( insyak) : هوايتي (hobi saya)



Berikut adalah contoh insyak ( karangan) bertajuk 'hobi saya' untuk dimanfaatkan oleh calon PMR 2010. Anda boleh menghafal karangan ini untuk membiasakan diri dengan karangan (insyak) dalam Bahasa Arab. Semoga bermanfaat untuk anda.

Sila klik kiri pada imej di bawah untuk lebih jelas dan besar, kemudian klik kanan dan klik 'save image as' untuk disimpan.








19 comments:

babywawa berkata...

maceh

Tanpa Nama berkata...

Tumpang tanya,ada tak karangan yang bertajuk / berkaitan dengan 'Kampung Saya?

AbuAqil aka AbuSakeena berkata...

salam...maaf tajuk tu xde laa

Tanpa Nama berkata...

terime kasih sebab blog ni membantu saye dlm membuat urusan kerja..

Tanpa Nama berkata...

assalamualaikum,,,bleh tmpang tanye ,,ade tk ayat ayat bahasa arab????kalau ad 2 tlg post kn yer,

Tanpa Nama berkata...

mmmmmmmmmmmmmenarik sangat blog nim...mmg aku suke giler rr...maseh banyok r sbb tlong aku ea,,nim aku syang blog nim,,,,,

Tanpa Nama berkata...

TERIMA KASIH KERANA BUAT KARANGAN SAYE SUKA . IA BANYAK MEMBANTU SAYA SEKALI LAGI THANK YOU

Tanpa Nama berkata...

tumpang tanya da x karangan tentang hari raya kalau x takpe

AbuAqil aka AbuSakeena berkata...

salam...karangan hari raya ada utk spm,,sila search dlm insyak spm

Tanpa Nama berkata...

bagus..Jazakallah HuKhairan Kathira Ya Akh . memudahkan saya untuk buat pbs bhasa arab .

Tanpa Nama berkata...

Syukran Jazilan...semoga dipermudahkan segala urusan kerana telah byk berkongsi ilmu...

Syafi Blockerz berkata...

Ade x karangan tentang 'Hari Guru' ??? Klau xde takpe.....
Saya cuma mau tau jer

Tanpa Nama berkata...

kok gak ada

Tanpa Nama berkata...

Ada karangan mengenai tempat menarik untuk dilawati?

AbuAqil aka AbuSakeena berkata...

ada utk SPM tajuk pelancongan cuba search

Tanpa Nama berkata...

bnyak lagi nakkk

Tanpa Nama berkata...

bg la jelas skit....

Tanpa Nama berkata...

okiaq ... nanti bgi .. hahahaa

WawaNina berkata...

Mabruk Alai'k.Tumpang tanya,Karangan 'Faedah perpustakaan' tak ada ke?

Catat Ulasan

Related Posts with Thumbnails
 
Share