13 Januari, 2012

2012 : Pengunjung Semakin Bertambah




AbuAqil aka AbuSakeena

Alhamdulillah masuk tahun baru 2012 yang lepas jumlah pengunjung ke Laman ilmu & tips belajar semakin bertambah hampir 100%. kalau dulu jumlah mengunjung sekitar 100-150 pengunjung sehari namun sekarang mencecah 300 dan kadang-kadang 400 pengunjung sehari.

Saya pun tidak tahu apa puncanya padahal blog ini tidak mampu untuk diupdate setiap hari kerana faktor kesibukan dengan tugas-tugas sebagai pendidik dan tiada idea untuk dipost.

Semoga peningkatan ini akan menaikkan semangat saya untuk terus mengemaskini isi blog ini dari semasa ke semasa.

Semoga Allah memberi kekuatan kepada saya untuk terus berkongsi ilmu dan maklumat dari semasa ke semasa. Hanya dengan bantuan dan bimbingan Allah sahaja saya dapat mengemaskini blog ini. 

3 comments:

Cikgu Azim berkata...

alhamdulillah...niat baik pastinya ganjarannya pun baik...sy nk share link anda di blog sy...blog sy http://madah-tazkirah.blogspot.com

Tanpa Nama berkata...

salam ustaz. RPT BA TING 2 ni tak boleh nak download lah . boleh send kt email saya tak ? el_syifa10@yahoo.com

dan saya nak download semua insya; pun tak boleh.. harap ustaz sudi send ye ~

btw, sejak2 masuk sekolah ni saya selalu juga buat insya' .. tp bila bukak blog ustaz, apa yg saya telah belajar, sama dengan yang ustaz post kan .. syukran ustaz. semoga Allah redha.

AbuAqil aka AbuSakeena berkata...

syukran cikgu Azim...
ustazah ~x boleh? sepatutnya tiada masalah..rpt sy dah sent..insyak tu cuba donload lg..insya allah boleh

Catat Ulasan

Related Posts with Thumbnails
 
Share